Jouw ervaring in het verkeer

Hoe staat het met jouw fietsverlichting? En hoe groot is de kans volgens jou dat je door de politie wordt gecontroleerd op je lichten? Dat zijn zomaar een paar voorbeelden van vragen die je kunt krijgen in de PROV 2021: het Periodiek Regionaal Onderzoek Verkeersveiligheid.

In dit onderzoek vragen we verkeers­deelnemers in Zuid-Holland naar hun gedrag in het verkeer en hun mening over allerlei verkeersveiligheidsmaatregelen. Het onderzoek loopt tot en met eind december. Met de resultaten kunnen we als ROV samen met onze partners ons beleid en activiteiten onderbouwen en waar nodig bijsturen.

Doe mee!

Voor de representativiteit van het onderzoek is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen. Daarom maken we hem breed bekend samen met gemeenten en de regio’s. Het onderzoek is via allerlei kanalen onder de aandacht gebracht. Wil je nog meedoen, dan kan dat! Als bedankje verloten we onder de deelnemers cadeaubonnen van vijfentwintig euro. De vragenlijst voor het PROV-onderzoek is hier te vinden.

Deel dit artikel: